2TON - Emocion ft. Ermal Fejzullahu (HQ).mp3

Thumbnail Size : 3.17 MB
Duration : 03:27
Play : 356932
Source : Soundcloud.com
Upload On 2014-07-04 14:54:35

2TON - A Je Gati ft. Genta Ismajli (HQ).mp3

Thumbnail Size : 6.44 MB
Duration : 03:29
Play : 145893
Source : Soundcloud.com
Upload On 2015-03-06 21:08:45

2Ton Ft. Vig Poppa - Kapi Lekt (HQ).mp3

Thumbnail Size : 2.83 MB
Duration : 03:05
Play : 47073
Source : Soundcloud.com
Upload On 2015-11-19 14:29:03

2 ToN ft. Xhavit Avdyli -Te pres.mp3

Thumbnail Size : 6.93 MB
Duration : 03:47
Play : 43175
Source : Soundcloud.com
Upload On 2011-12-17 21:58:00

MC Kresha - Poem (Besart Avdyli).mp3

Thumbnail Size : 2.75 MB
Duration : 02:59
Play : 10882
Source : Soundcloud.com
Upload On 2011-10-23 08:28:18

BimBimma - Zani i Skamjes (Besart Avdyli).mp3

Thumbnail Size : 4 MB
Duration : 04:21
Play : 5304
Source : Soundcloud.com
Upload On 2011-10-22 23:40:59

Xhavit Avdyli - Du me tpa 2014.mp3

Thumbnail Size : 5.56 MB
Duration : 03:00
Play : 4365
Source : Soundcloud.com
Upload On 2014-02-14 01:05:54

Arton Avdyli 2TON Live Ne Radio Ferizaji.mp3

Thumbnail Size : 4.5 MB
Duration : 03:16
Play : 1331
Source : Soundcloud.com
Upload On 2013-11-26 14:38:33

Besim Avdyli - e Sadik Kuçi Mori çikë çerpikë me rrema.mp3

Thumbnail Size : 4.65 MB
Duration : 03:22
Play : 878
Source : Soundcloud.com
Upload On 2013-02-03 23:26:17

Frika ndaj Zotit të jep siguri dhe qetësi | Mr. Shpetim Avdyli ..mp3

Thumbnail Size : 5.68 MB
Duration : 12:24
Play : 257
Source : Soundcloud.com
Upload On 2015-03-06 21:09:40

 
 

© Copyright 2017 All Rights Reserved. | Twistmedia.online | Andri